De meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op

B
E

Waar kan ik parkeren?

LET OP! Het NYMA terrein is een auto luw terrein en parkeren buiten de aangeven parkvakken wordt op gehandhaafd. Voorkom een boete en parkeer op de daarvoor bestemde plaatsen.

Auto

  • Parkeren kan tot eind 2023 op de parkeerplaats in de Grote Kolk. Tijdens evenementen zal deze parkeerplaats afgesloten zijn. Volg dan de aanwijzingen op parkeerborden
  • Aan de westzijde van de Grote Kolk is een parkeergelegenheid aan de Latensteinweg.
  • Het is verboden te parkeren op de Dijk (noordzijde De Vasim) en in de kleine Kolk (Oost zijde De Vasim).

Fiets

  • Op termijn worden er door de Gemeente overdekte fietsenstallingen gerealiseerd. Tot deze tijd kunnen fietsen in de stallingen aan zowel de zuid en noordzijde van De Vasim en op de Dijk onder de Oversteek worden gezet.

Disclaimer. situatie januari 2023. Situatie kan gewijzigd zijn.

B
E

Hoe kom ik bij de Vasim?

(Tekst van NYMA - Bereikbaarheid (nymanijmegen.nl))

Trein
Kom je met de trein? Plan je reis met de reisplanner. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis.

Bus
Plan je busrit, stads- en streekvervoer, gemakkelijk via 9292.

Fiets
Voor het stallen van je fiets is voldoende ruimte op het NYMA terrein.

Auto
Kom je toch met de auto naar NYMA? Misschien heb je dan iets aan onderstaande tips.

Vanaf S100 De Oversteek
Via de A325 kun je in Nijmegen-Noord (Lent), bij het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel (S100) op. Via stadsbrug De Oversteek kom je Nijmegen binnen. Over de brug kom je bij een rotonde, neem hier de 1e afslag op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk (Laan van Oost-Indië). En neem vervolgens de 1e afslag links, de Latensteinweg op. Het NYMAterrein ligt aan de rechterkant.

Vanaf A73
Kom je vanaf de A73 ga dan bij de 2e stoplichten rechtsaf. Je bent u op de Energieweg. Na 2 kleine rotondes, die je rechtdoor oversteekt, en 2 stoplichten ga je bij de grote rotonde Industrieplein weer rechtdoor. Je komt nu bij de rotonde NYMAplein. Neem op deze rotonde de 2e afslag de Waalbanddijk (Laan van Oost-Indië) op. Rij na de eerste afslag links de Latensteinweg op. Het NYMAterrein ligt rechts.

Vanaf Keizer Karelplein
Neem op het Keizer Karelplein de afslag naar de Nassausingel (richting Weurt – Beuningen – industrieterrein Noordkanaalhaven). Rij deze weg af, langs het Kronenburgerpark, tot aan de T-splitsing. Sla hier linksaf en rij onder de Hezelpoort door. Vervolgens de 1e afslag recht, de Weurtseweg op. Rij deze weg af tot je aan de rechtse kant de Winselingseweg ziet. Na 100 meter op de Winselingseweg zie je links het NYMAterrein.

B
E

Ik wil een event/vergadering organiseren in De Vasim, kan dat?

Dat kan! Afhankelijk van het soort evenement kunt u contact opnemem met:

Evenement in De Vasim
Wil je een evenement, presentatie, congres, meet-up o.i.d. in De Vasim organiseren. Dit kan in één van de evenementenruimtes tot een groepsgrote van 1600 personen. Neem hiervoor contact op met VasimEvents via Contact - VasimEvents | Nijmegen

Buitenevenement
Wil je een evenement op het buitenterrein organiseren? Neem dan contact op met; NYMA - Evenement aanvragen (nymanijmegen.nl)

Vergaderruimte huren?
De vergaderruimte van de Vasim is zowel voor Vasim ondernemers als externe te huur. Mail voor meer informatie en/of een reservering naar; info@fitvastgoedbeheer.nl of vul het formulier hier in.

B
E

Hoe kan ik contact opnemen?

Neem voor vragen of opmerkingen graag contact op met;
Bezoekadres

De Vasim Nijmegen
Winselingseweg 41
6541 AH Nijmegen

Algemeen & Verhuur

Fit Vastgoedbeheer
Julian de Bie
info@fitvastgoedbeheer.nl

Evenementen

VasimEvents
info@VasimEvents.nl
www.vasimevents.nl

NYMA terrein

info@nymanijmegen.nl
www.nymanijmegen.nl

Bouwwerkzaamheden

KlokGroep
Tom van Suilen
t.vansuilen@klokgroep.nl

Lingotto

info@lingotto.nl