Dijkgebouw

Werkstad

Kolk

Zuidgebouw

Zuidhallen

Indeling en programma 

De Vasim wordt een levendig multifunctioneel gebouw een grote variatie aan ruimtes en functies. Het programma is verspreid over de verschillende gebouwdelen zodat een interessante mix van activiteiten ontstaat en buren die elkaar inspireren.

De Vasim heeft een circa vijf meter hoge begane grondverdieping in De Kolk waar vier monumentale hallen bovenop staan. Deze hallen worden aan weerzijden ingeklemd door een kopgebouw. Vanuit alle vier de windrichtingen wordt De Vasim toegankelijk met een eigen entree waardoor het gebouw goed doorwaadbaar is voor alle gebruikers. Midden tussen de vier hallen komt een grote centrale entree met een trap en lift die de twee niveaus onderling verbindt.

Een ruimte in De Vasim huren?

De Vasim biedt een grote variatie aan ruimte voor creatieve bedrijvigheid, kunst en cultuur, sport, evenementen en horeca.

Welk formaat past bij jouw wensen?

S & M

Waar: Werkstad – Hallen Noord en delen van Dijkgebouw

Wat: units van 30 tot 70 m2 (Small) en 70-110 m2 (Medium). Verhuur op basis van een flexibel huurcontract. Minimumperiode van 1 jaar, daarna flexibel opzegbaar.

Voor wie: zeer geschikt voor creatieve bedrijven kunstenaars.

L & XL

Waar: begane grondverdieping in de Kolk, Hallen Zuid, Dijkgebouw en Zuidgebouw

Wat: units van 110-500 m2 voor verschillende soorten functies. De units op begane grond hebben een eigen entree.

Voor wie: geschikt voor sportaanbieders, leisure, culturele functies en creatieve bedrijven. In de plint van het Dijkgebouw is ruimte voor horeca, showroom of kleinschalige retail. 

XXL

Waar: Hallen Zuid

Wat: grote evenementenlocatie voor evenementen van 50 tot 1.500 personen. Combinatie met evenementenhal op de begane grond mogelijk.

Voor wie: voor bedrijven en particulieren die congressen, beurzen, feesten of andere bijeenkomsten willen organiseren.