Leuk om je te mogen
ontvangen in De Vasim!

Bezoekadres

De Vasim
Winselingseweg 41
6541AH Nijmegen

Onze socials

Postadres en huurinformatie

Fit Vastgoedbeheer
Hooistraat 32
6651AD Druten
Telefoon: 088 – 3500400

Email: info@fitvastgoedbeheer.nl

Info over huren evenementenruimte

VasimEvents
Telefoon: 024 – 3791732
Email: contact@vasimevents.nl

Bereikbaarheid

Fiets en OV

Je kan De Vasim heel makkelijk en duurzaam bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. Check daarvoor de reisplanner van de NS of 9292.

 

Auto

Vanaf S100 De Oversteek
Via de A325 kun je in Nijmegen-Noord (Lent), bij het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel (S100) op. Via stadsbrug De Oversteek kom je Nijmegen binnen. Over de brug kom je bij een rotonde, neem hier de 1e afslag op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk (Laan van Oost-Indië). En neem vervolgens de 1e afslag links, de Latensteinweg op. Direct links is een parkeerterrein.

Vanaf A73
Kom je vanaf de A73 ga dan bij de 2e stoplichten rechtsaf. Je bent nu op de Energieweg. Na 2 kleine rotondes, die je rechtdoor oversteekt, en 2 stoplichten ga je bij de grote rotonde Industrieplein weer rechtdoor. Je komt nu bij de rotonde NYMA-plein. Neem op deze rotonde de 2e afslag de Waalbandijk (Laan van Oost-Indië) op. Rij na de eerste afslag links de Latensteinweg op. Direct links is een parkeerterrein.

Vanaf Keizer Karelplein
Neem op het Keizer Karelplein de afslag naar de Nassausingel (richting Weurt – Beuningen – industrieterrein Noordkanaalhaven). Rij deze weg af, langs het Kronenburgerpark, tot aan de T-splitsing. Sla hier linksaf en rij onder de Hezelpoort door. Neem vervolgens de 1e afslag rechts, de Weurtseweg op. Rij deze weg af en ga rechtsaf de Latensteinweg op. Direct links is een parkeerterrein.

 

Parkeren

Op het NYMA-terrein zijn parkeermogelijkheden aanwezig.